Inici | Qui som? | Finalitats | On som | Activitats | Contacteu amb nosaltres

QUI SOM?

Dones d’Avui.Cat som una associació que va néixer el 24 de març del 2001, fruit de les inquietuds d’un grup de persones que volíem treballar per assolir la igualtat d’oportunitats per a les dones en tots els àmbits, per la conciliació de la vida laboral i familiar i per l’increment del sentiment de catalanitat a la nostra societat.

A les Dones d’Avui res no ens és aliè. Per això volem incidir en tot allò que ens afecta, tant des d’un punt de vista social, cultural, polític i econòmic.


Finalitats de Dones d'Avui.CatImplantació arreu del territori

Dones d’Avui.Cat té la seva seu central a Barcelona, però és una associació d’abast nacional, que treballa i té associades arreu de Catalunya. Dones d’Avui.Cat compta amb diverses delegacions a moltes comarques catalanes que, actuant de forma autònoma en funció de la seva idiosincràsia, segueixen totes elles pautes comunes.

Les comarques amb delegacions de l’Associació Dones d’Avui.Cat són avui: l’Alt Empordà, l’Anoia, el Bages, el Baix Camp, el Baix Empordà, el Baix Llobregat, el Baix Penedès, el Garraf, la Garrotxa, el Gironès, el Maresme, el Montsià, la Noguera, el Pla de l’Estany, el Pla d’Urgell, el Segrià, la Selva, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.